- Otrzymane podziękowania: 24
Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
- Adam P
- Autor
- Wylogowany
- Klubowicz
- Na razie rower :)
Less
Więcej
11 lata 4 miesiąc temu #6020
przez Adam P
Replied by Adam P on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Grzesiu, po tej naklejce poznaję swój samochód na parkingu już od kilku lat , może jest ciut za mała i powinna być na przedniej masce.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Matrix
- Wylogowany
- Klubowicz
- Honda Shadow VT 700 TWIN
11 lata 4 miesiąc temu #6021
przez Matrix
Matrix w Trasie
Blacklady
Usługi BHP dla Ciebie twojebhp@gmail.com
Replied by Matrix on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Szybkiego powrotu do zdrowia :silly:
Najlepiej oklej całe auto
Najlepiej oklej całe auto
Matrix w Trasie
Blacklady
Usługi BHP dla Ciebie twojebhp@gmail.com
- markiz
- Wylogowany
- Klubowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 111
11 lata 4 miesiąc temu #6023
przez markiz
motocykle to nie wszystko-liczy się pasja
Replied by markiz on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Adam-łączę się w bólu przy sprzedaży moto.Wiem ile czasu i jak o nie dbałeś :ohmy: Trzymam teraz kciuki za twój powrót do zdrowia i dalszą radość z życia.Lewa w górę
motocykle to nie wszystko-liczy się pasja
- Adam P
- Autor
- Wylogowany
- Klubowicz
- Na razie rower :)
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 4 miesiąc temu #6024
przez Adam P
Replied by Adam P on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Dziękuję Wam wszystkim Bracia moi w solidarności jaką razem tworzymy. Jesteśmy jak rodzina z krwi i kości i to nas łączy, no i pasja nasza też. Jak już będę po operacji to się odezwę.
Adam
Adam
- Filipek
- Wylogowany
- Klubowicz
- Shadow VT 750 C2 ACE
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 31
11 lata 4 miesiąc temu #6025
przez Filipek
"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"
Replied by Filipek on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Adam wracaj do Nas szybko. 3maj się i bądź dobrej myśli bo to najważniejsze
"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"
- zibistm
- Wylogowany
- Klubowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 25
11 lata 4 miesiąc temu #6026
przez zibistm
Replied by zibistm on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Powiem ci , że byłem w AM w Gdańsku kilka dni, atmosfera nieciekawa chociaż sprzęt i fachowość ok.
Było to kilka lat temu i prawie wszyscy lekarze i jakieś komisje które przechodziłem dawali mi dyskretnie lub wprost do zrozumienia , że widzimy się pewnie po raz ostatni - teraz się z tego śmieje.
Gdy zjawiam się ponownie na kontrolnych badaniach i komisjach to sprawdzają dwa razy moje dane i historie choroby i dopytują sie a to a tamto - nie chce mi się z nimi gadać.
Pisze to dlatego aby pokazać ci że możliwe jest naprawdę wszystko. Grunt to nie załamywać rąk i niech lekarze po prostu robią swoje i tak to nie oni ostatecznie decydują.
Było to kilka lat temu i prawie wszyscy lekarze i jakieś komisje które przechodziłem dawali mi dyskretnie lub wprost do zrozumienia , że widzimy się pewnie po raz ostatni - teraz się z tego śmieje.
Gdy zjawiam się ponownie na kontrolnych badaniach i komisjach to sprawdzają dwa razy moje dane i historie choroby i dopytują sie a to a tamto - nie chce mi się z nimi gadać.
Pisze to dlatego aby pokazać ci że możliwe jest naprawdę wszystko. Grunt to nie załamywać rąk i niech lekarze po prostu robią swoje i tak to nie oni ostatecznie decydują.
Czas generowania strony: 0.367 s.