- Otrzymane podziękowania: 3
Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
- Magda
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
11 lata 4 miesiąc temu #6070
przez Magda
Replied by Magda on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Najmocniej przepraszam, że nie napisałam co u taty, ale ostatnie półtora tygodnia to był szalony czas matur, które mnie wciągnęły.
Tak jak było wspomniane wyżej, potwierdzam. Tata czuje się coraz lepiej. Lekarze prognozują polepszenie stanu zdrowia. Mamy nadzieję, że już w niedzielę do nas wróci.
Jeszcze raz z całego serca dziękuję za zainteresowanie i odwiedziny u taty. Na pewno sprawiło mu to dużą przyjemność.
Pozdrawiam serdecznie.
Tak jak było wspomniane wyżej, potwierdzam. Tata czuje się coraz lepiej. Lekarze prognozują polepszenie stanu zdrowia. Mamy nadzieję, że już w niedzielę do nas wróci.
Jeszcze raz z całego serca dziękuję za zainteresowanie i odwiedziny u taty. Na pewno sprawiło mu to dużą przyjemność.
Pozdrawiam serdecznie.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- markiz
- Wylogowany
- Klubowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 111
11 lata 4 miesiąc temu #6071
przez markiz
motocykle to nie wszystko-liczy się pasja
Replied by markiz on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Na pewno wszyscy trzymamy kciuki za powrót do zdrowia i swojej pasji Jestem optymistą i myślę że niedługo się spotkamy i ten koszmar będzie tylko dalekim wspomnieniem
- kardi
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 4 miesiąc temu #6072
przez kardi
Replied by kardi on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Ja taż myślę, że Adam za rok będzie
prosić nas o pomoc "w sprawie kupna motocykla".
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
prosić nas o pomoc "w sprawie kupna motocykla".
Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
- markiz
- Wylogowany
- Klubowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 111
11 lata 3 miesiąc temu #6074
przez markiz
Replied by markiz on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Rozmawiałem dzisiaj telefonicznie z Adamem.Czuje się coraz lepiej :laugh: Być może w niedzielę zostanie wypisany ze szpitala.Na pewno do jesieni spędzi czas w domu.Dziękuje wam za odwiedziny w szpitalu i za wsparcie Pozdrawia wszystkich
- Magda
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
11 lata 3 miesiąc temu #6083
przez Magda
Replied by Magda on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Panie Kardi, niestety tata nie będzie kupował nowego motocykla, bo zdrowie już mu nie pozwoli jeździć. Gdyby miał do tego wrócić na pewno nie sprzedałby swojej maszyny.
Zaraził mnie tą pasją, ale może za kilka lat to ja będę mogła tatę przewieźć. Ubolewamy, że nie będziemy już uczestniczyć w zlotach jak dotychczas, ale nie mamy zamiaru z nich zrezygnować.
Mam zamiar przywozić tatę samochodem na spotkania jeżeli tylko wyrazi taką chęć.
Zdrowie mimo wszystko jest ważniejsze i musimy się z tym pogodzić.
Mam nadzieję, że już wkrótce uda nam się wszystkim spotkać i nie myśleć o tym co złe.
I jeszcze raz wszystkim odwiedzającym, dzwoniącym, trzymającym kciuki z całego serca dziękuję za wszystko.
Pozdrawiam.
Zaraził mnie tą pasją, ale może za kilka lat to ja będę mogła tatę przewieźć. Ubolewamy, że nie będziemy już uczestniczyć w zlotach jak dotychczas, ale nie mamy zamiaru z nich zrezygnować.
Mam zamiar przywozić tatę samochodem na spotkania jeżeli tylko wyrazi taką chęć.
Zdrowie mimo wszystko jest ważniejsze i musimy się z tym pogodzić.
Mam nadzieję, że już wkrótce uda nam się wszystkim spotkać i nie myśleć o tym co złe.
I jeszcze raz wszystkim odwiedzającym, dzwoniącym, trzymającym kciuki z całego serca dziękuję za wszystko.
Pozdrawiam.
- Adam P
- Autor
- Wylogowany
- Klubowicz
- Na razie rower :)
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #6090
przez Adam P
Replied by Adam P on topic Odp: Proszę Was koledzy o pomoc w sprzedaży motocykla
Hej Panowie i Panie. Już jestem w domu. Na razie czuję się jakby mnie autobus rozjechał. Póki co muszę odpoczywać w domu.. Jestem szczęśliwy bo dostałem drugą szansę.
Z całego serca dziękuję wszystkim za wsparcie, było to dla mnie i mojej rodziny bardzo ważne.
Adam
Z całego serca dziękuję wszystkim za wsparcie, było to dla mnie i mojej rodziny bardzo ważne.
Adam
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: Adam P od.
Czas generowania strony: 0.220 s.