Tabunada 2020
- Matrix
- Wylogowany
- Klubowicz
- Honda Shadow VT 700 TWIN
Matrix w Trasie
Blacklady
Usługi BHP dla Ciebie twojebhp@gmail.com
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Mariusz
- Wylogowany
- Klubowicz
- Otrzymane podziękowania: 78
- REROMEK
- Wylogowany
- Klubowicz
- Otrzymane podziękowania: 32
- Matrix
- Wylogowany
- Klubowicz
Mariusz napisał: Matrix... ostatni weekend kwietnia. Jakbys dal rade się pojawić to bylaby bomba .... chociaż na jedną noc
Nic nie mogę obiecać i dużo zależy od pogody ja mam blisko 500 km w jedną stronę :whistle:
Matrix w Trasie
Blacklady
- Mariusz
- Wylogowany
- Klubowicz
- Otrzymane podziękowania: 78
Matrix napisał:
Mariusz napisał: Matrix... ostatni weekend kwietnia. Jakbys dal rade się pojawić to bylaby bomba .... chociaż na jedną noc
Nic nie mogę obiecać i dużo zależy od pogody ja mam blisko 500 km w jedną stronę :whistle:
Matrix... Tabunada to jest taka specyficzna impra ze na nią można i samochodem jechać
Więc, gdybyś sie zdecydował.. to biorąc pod uwagę odległość jaką masz do pokonania to oczywiście lepiej na dwie noce
Jeśli przyjedziesz autem to moze i apetyt na moto będziesz miał, ale podczas "tabunaduy" często jest nikła szansa ze ktoś na moto wsiądzie heheh.. pozdrawiam
- Matrix
- Wylogowany
- Klubowicz
Mariusz napisał:
Matrix napisał:
Matrix... Tabunada to jest taka specyficzna impra ze na nią można i samochodem jechać
Więc, gdybyś sie zdecydował.. to biorąc pod uwagę odległość jaką masz do pokonania to oczywiście lepiej na dwie noce
Jeśli przyjedziesz autem to moze i apetyt na moto będziesz miał, ale podczas "tabunaduy" często jest nikła szansa ze ktoś na moto wsiądzie heheh.. pozdrawiam
Jak mam jechać to tylko na moto, samochodem to się najeżdżę codziennie, a na moto nie mam czasu.
Zgodę od małżowinki już mam :evil: :whistle:
Matrix w Trasie
Blacklady